Ont-moet jezelf

Ont-moet jezelf

Verlang jij er naar je hoofd leeg te maken?


Even helemaal niets aan je hoofd?


Eindelijk weer tijd voor jezelf, aan jezelf toekomen?


Een prachtige wandeling met inspirerende oefeningen zorgen dat je even los komt van de dagelijkse stress. Je laadt weer helemaal op en voelt de energie weer terugkomen. Heerlijk even een met de natuur!

Ik bof dat er hier een prachtig bos waar het mooi wandelen is. Met het safari gevoel omdat je er ook Schotse Hooglanders tegen kunt komen. Als mij hoofd vol zit, ik het even niet meer weet of als ik gewoon even energie wil opladen ga ik dus een stuk lopen. Alles lekker loslaten zodat het weer gaat stromen en relativeert. Het werkt echt heel goed!

Wat is er heerlijker dan lekker buiten zijn om op te laden. Even voelen hoe de wind waait, de natuur ruiken en de vogels horen. Heerlijk genieten. En je hoofd leegmaken, alle stress en strijd loslaten. Weer voelen hoe fijn het is om gewoon te zijn, zonder gedoe.


Ik ben Lidewij van den Hondel. Ik kan me niet anders herinneren dan dat ik in mijn vrije tijd buiten was. Als kind in de tuin het konijn of de kip “uitlaten”. Weer later ging ik te paard de bossen in, lekker rondstruinen en nieuwe paden verkennen. Buiten is eigenlijk altijd mijn tweede thuis geweest. Ik merk dat ik er energie van krijg, blij van word en makkelijker relatieveer. Juist als mijn hoofd vol zit, ik stress en negativiteit ervaar helpt het enorm om heerlijk naar buiten te gaan, de bossen in. Dat gun ik jou ook!


Hoe zie de retraite “Ont-moet jezelf” eruit?

We maken een prachtige wandeling (van 1 tot 1,5 uur) waarbij we regelmatig oefeningen doen die met het thema loslaten te maken hebben.

Afsluitend is er de mogelijkheid om een kopje thee te drinken, waarbij we ervaringen kunnen uitwisselen.De retraite-wandeling Ont-moet jezelf is iedere vrijdagochtend met een kleine groep (max 6 personen).
Locatie: De prachtige bossen van Surae in Rijen
Kosten: €15,- inclusief thee voor een losse deelname. Daarnaast kan je kiezen voor een strippenkaart van 5 (€70,-) of 10 keer (€135,-). Laat me weten dat je mee wilt doen, dan kan ik de kleine groep blijven garanderen!