Individuele begeleiding

Wil jij weer vertrouwen krijgen in jezelf als moeder?

Je houdt enorm veel van je kind en wil een zo goed mogelijke moeder zijn. Tegelijk heb je van tevoren niet bedacht dat het grootbrengen van een kind zoveel "uitdagingen" met zich mee zou brengen. Dat niet alles vanzelf zou gaan was duidelijk maar constant gedoe en strijd... dat stond niet op het lijstje! Dat het je zo zou raken als het niet goed gaat met je kind. En je niet meer weet wat je nog kan proberen om weer grip te krijgen op je kind en vertrouwen in jezelf als moeder.

Mijn visie op het ouderschap

Ik ben ervan overtuigd dat we de beste ouders voor onze kinderen zijn, dat we elkaar hebben uitgezocht om van elkaar te leren. Dat betekend voor mij dat ik van mijn kinderen te leren heb en zij van mij. Als ik dus een probleem heb met het doen (en soms vooral laten) van mijn kind, moet ik gaan kijken wat mijn leerpunt hierin is. Als ik dat stuk geleerd heb, zal het gedrag van mijn kind veranderd zijn en zo niet dan zal ik het op een andere manier ervaren, het bijvoorbeeld meer als kracht van mijn kind zien.

Ik help je grip te krijgen op de opvoeding.

Tijdens de individuele begeleiding besteed ik aandacht aan jouw specifieke situatie met je kind. Je gaat inzien waarom jouw kind juist dit gedrag laat zien en wat jij kunt doen om hier verandering in te brengen.

Klantreactie:

"Lidewij heeft oprechte aandacht voor anderen waarbij ze graag een verrassende twis en met humor een verhelderende blik geeft."

Voor individuele sessies ga ik uit van 4 sessies van een uur. Op deze manier kunnen we echt aan de slag en heb je zeker blijvend resultaat!

Tussen de sessies door geef ik je huiswerk mee om verder met de inzichten aan de slag te gaan en deze in de praktijk te brengen.

Deze investering in de relatie met jou kind bedraagt  €397,- .

dus...

  • Heb je echt genoeg met het gedoe thuis?
  • Wil je dat er nu echt wat gaat veranderen met jou kind?
  • Ben je de stress in de opvoeding meer dan zat?

 Meld je dan hier aan voor een individueel traject dat het leven van jou en je kind gaat veranderen!