Diensten

De kinderen van nu, de nieuwetijdskinderen, zijn extra gevoelig voor sfeer en stemmingen. Doordat ze tot een jaar of 8 - 9 sterk met jou als moeder verbonden zijn voelen ze haarfijn aan hoe jij in je vel zit. Zelfs als je jouw frustraties van je werk, de ruzie met je partner of gewoon een te drukke dag van je af probeert ze zetten. Als je jezelf bij elkaar hebt geraapt om er toch nog wat van te maken, kan jouw kind hier toch doorheen prikken en de signalen oppikken. Helaas merk je vaak dat ze dit niet doen door te gaan voldoen aan jouw ideaalbeeld. Integendeel vaak wordt de emotie die jou dwarszit uitvergroot.

Nu je weet dat het zo werkt heb je natuurlijk wel gelijk een sleutel in handen om de sfeer in huis te veranderen. Door open en onbevooroordeeld naar je kind te kijken en te luisteren, door te ervaren wat zijn gedrag bij jou oproept kan je een wereld van verschil gaan maken.

Het is mijn passie om jou daarbij te inspireren.

Gratis ebook

'drie praktische lessen voor vertrouwen, harmonie en rust in je gezin'

gratis opvoedinspiratie

Hier vind je mijn blogs vol inspiratie en tips om ontspannen op te voeden.

individuele begeleiding

Tijdens de individuele begeleiding ga ik samen met jou kijken wat in jou specifieke situatie de beste aanpak is om vertrouwen te krijgen in jezelf als moeder en in je kind.

workshop van heibel tot harmonie

Leer in deze workshop hoe je conflicten en spanningen kunt zien aankomen en ze om te buigen naar een harmonische situatie.